Værkfører

Bliv leder for maskinbyggere med stor pionerånd

Igennem mere end 60 år har ODIN Engineering arbejdet ud fra dette mantra: ”Det er nemmere at tæmme en vild ide end at få liv i en kedelig”. Det er et stærkt signal om den kultur og innovative tilgang til kunder og problemløsning, der lever i virksomheden.

Kan du identificere dig med de samme værdier, og vil du være med til at bygge skræddersyede specialmaskiner helt fra bunden og lede et hold af passionerede maskinbyggere, så er jobbet som værkfører i ODIN Engineering måske dit næste karriereskridt.

Led specialisten og form lærlingen

Som værkfører i maskinfabrikken er du nærmeste personaleleder for et hold maskinbyggere bestående af både erfarne medarbejdere med lang anciennitet og ekspertise, samt en gruppe af nyligt faglærte og lærlinge med den nyeste viden inden for deres respektive tekniske fag. Her er der blandt andet ansat smede, maskinarbejdere, industriteknikere og procesoperatører.

Dit ansvar som leder er at tilgodese behovene samt udpege og anvende styrkerne hos hver af disse grupper, og ikke mindst skabe rammerne for et godt samarbejde på tværs af anciennitet og faglighed. Du vil med andre ord både skulle lede den erfarne specialist og være med til at forme den næste generation af maskinbyggere.

Dine opgaver indebærer blandt andet:

  • Personaleledelse med fokus på trivsel og en værdiskabende arbejdskultur
  • Sikre drift, vedligehold og løbende optimering i bearbejdningen og produktionen
  • Uddannelse og dygtiggørelse af medarbejderne – både den erfarne og mindre erfarne

Du bliver en faglig og teknisk sparringspartner for medarbejderne i den daglige drift, og med reference til fabrikschefen, vil du også blive involveret i de strategiske beslutninger.

Din daglige gang vil være på maskinfabrikken, som ligger i Slagelse.

Teknisk velfunderet leder med erfaring fra maskinfremstilling

Du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund som industritekniker, maskinmester eller lignende, og har minimum 5 års erfaring fra en produktion i en udførende rolle – optimalt fra maskinfremstilling. Du har desuden nogle års erfaring med dokumenterede resultater som personaleleder af medarbejdere på overenskomst, og har suppleret dette med relevant lederuddannelse.

Ud over et solidt teknisk fundament, søges en profil som er kreativ og tør udfordre normerne, og samtidig formår at levere høj kvalitet. Som leder er du tillidsskabende og respektfuld, og formår at lede både den erfarne og mindre erfarne medarbejder. Din arbejdsstil er proaktiv, og du trives både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre.

Det er et krav, at du kan begå dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale.

Indflydelsesrig stilling i et professionelt og innovativt miljø

Stillingen som værkfører hos ODIN Engineering en central position i et af landets mest ambitiøse og succesfulde maskinbyggerhuse. Du får et selvstændigt job med masser af udfordringer og mulighed for at få indflydelse og skabe resultater, samtidig med at du arbejder sammen med dygtige og engagerede kolleger.

Du træder ind i en professionel virksomhed, som hylder kreativiteten og udfordrer normer og traditionelle tilgange. Du vil opleve en flad struktur med en uformel og humoristisk omgangstone, og med korte beslutningsveje, som muliggør den innovative tilgang til projekterne.

  • Læs her om hvordan der arbejdes i ODIN Engineering

PeopleLink er vores samarbejdspartner på rekruttering af denne stilling. Kontakt Mikkel Nielsen hos PeopleLink på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

Aktuelt

Projektleder søges

2. maj 2024

Omdrejningspunkt for projekterne og kvalificeret sparringspartner for kunderne. Som projektleder hos ODIN Engineering får du ansvar for scope, planlægning og

Når jobbet hos ODIN er det sidste normale

9. april 2024

For fire år siden var Michael Bøgeskov midt i livet som succesfuld indkøber hos ODIN Engineering. I dag er hans

Udvikling af industriens uddannelser

20. december 2023

ODIN Engineerings administrerende direktør, Mads S. Rasmussen, er blevet medlem af et uddannelsesudvalg i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Dette udvalg vejleder arbejdsgiverforeningens

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt