Projektleder søges

Omdrejningspunkt for projekterne og kvalificeret sparringspartner for kunderne.

Som projektleder hos ODIN Engineering får du ansvar for scope, planlægning og aflevering af projekterne – alt sammen med fokus på høj kvalitet og inden for de aftalte rammer. Du vil med andre ord blive omdrejningspunktet for at sikre projektets løbende fremdrift fra ordre til endelig levering. Du er desuden ansvarlig for opfølgning af projektøkonomien.

ODIN er involveret tidligt i processen med kunden. Deres problemstilling er ofte unik, og kunderne forventer, at en videnstung samarbejdspartner som ODIN bringer innovative ideer til bordet og tør at udfordre nuværende metoder og arbejdsgange. Det afspejler sig i hele projektets levetid.

Undervejs i projekterne er du bindeleddet, du arbejder tæt sammen med kundens interessenter, lige fra operatøren til topledelse, ligesom du naturligvis samarbejder med dine kolleger på tværs af salg, udvikling og produktion. Dermed er du både internt og eksternt projektets samlingspunkt, der sikrer fremdriften og finder løsninger, når der opstår udfordringer.

Teknisk projektleder med erfaring fra fremstilling af maskiner og udstyr.

Dit uddannelsesmæssige fundament er ingeniør, maskinmester eller alternativt en tilsvarende teknisk retning. Dernæst har du allerede solid erfaring som projektleder med styring af tekniske projekter fra A-Z. Det er naturligvis en fordel, hvis du har erfaring med specialmaskiner og produktionsudstyr, men hvis du kommer fra et andet setup, hvor et effektivt produktionsanlæg er krumtappen for forretningen, eller har været projektleder i en teknisk afdeling på kundesiden, så kender du de vigtigste succeskriterier.

Personligt trives du i et miljø, hvor der sættes høje mål, og hvor tilgangen er, at ingen udfordring er for stor eller for kompleks. Dine evner som projektleder kommer i den grad i spil i denne rolle. Måske det lige netop er dét, der motiverer dig til at søge denne stilling!?

De vigtigste forudsætninger for at blive en succes som projektleder er, at du er i stand til at skabe synligt overblik og sikre fremdrift og rettidig levering af projekterne med din projektplanlægning. Det gør du blandt andet ved at spotte kritiske faser og prioritere, samtidig med at du er så proaktiv, kommunikerende og fleksibel, at du kan skabe et positivt samarbejde omkring projektet blandt både interne og eksterne interessenter.

En vigtig rolle i en solid og professionel virksomhed med korte beslutningsveje.

Du tilbydes her en særdeles spændende rolle med ansvar for store projekter i et af landets mest ambitiøse og succesfulde maskinbyggerhuse. ODIN Engineering har et solidt økonomisk fundament, og du kan se frem til at arbejde i en organisation med høj faglighed, professionelle processer og hvor der samtidig er kort fra idé til beslutning.

Hos ODIN får du rig mulighed for at blive udfordret og gode forudsætninger for at udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at du er med til at skabe markante og synlige resultater. Du kan naturligvis forvente at få den rette støtte og sparring fra dine kompetente kolleger, hvor du finder stor viden i kraft af høj anciennitet og stor specialistviden – alt sammen in-house.

Læs mere om rollen som projektleder og ODIN´s mangeårige samarbejde med Vestas i artiklen: ODIN Engineering: Vestas’ problemknusere siden 1994

Kontakt vores samarbejdspartner Mikkel Nielsen hos PeopleLink på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ‘Søg stillingen‘ snarest muligt.

Aktuelt

Når jobbet hos ODIN er det sidste normale

9. april 2024

For fire år siden var Michael Bøgeskov midt i livet som succesfuld indkøber hos ODIN Engineering. I dag er hans

Udvikling af industriens uddannelser

20. december 2023

ODIN Engineerings administrerende direktør, Mads S. Rasmussen, er blevet medlem af et uddannelsesudvalg i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Dette udvalg vejleder arbejdsgiverforeningens

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt