ODIN Engineering styrker serviceafdelingen

Vores servicechef skal fortsætte den positive udvikling af ODIN’s service overfor vores kunders specialmaskiner.

41-årige Jimmi Olsen er tilbage som servicechef hos ODIN Engineering. Han skal stå i spidsen for den fremtidige udvikling af ODIN’s serviceafdeling og sikre, at vores service fortsat har samme høje niveau som vores specialmaskiner og kvalitetsløsninger.

Jimmi har en baggrund som flytekniker. Han har i mange år arbejdet med styring af vedligeholdelse og service hos blandt andet Maersk Group, ligesom han tidligere har været ansat hos ODIN. Han glæder sig over at være tilbage hos ODIN og til at forsætte det gode arbejde med at gøre en forskel for kunderne:

”Hos ODIN leverer vi forretningskritiske løsninger og specialmaskiner, og vi ved, hvor vigtigt det er for kunderne at holde produktionslinjerne i drift. Det betyder, at vi har en særlig tilgang til service. Vi yder personlig og faglig kvalificeret service, og vi står klar med hjælpen, når kunderne har behovet.”

Serviceafdelingen bliver afgørende for fremtidens specialmaskiner
Som servicechef står Jimmi Olsen i spidsen for en serviceafdeling, der er inde i en meget positiv udvikling. Afdelingen er vokset med fem medarbejdere på under to år, og det er forventningen, at serviceafdelingen skal medvirke til at styrke ODIN Engineerings position i markedet for specialmaskiner fremover:

”Service er et helt afgørende parameter for vores kunder. Det er en meget motiverende opgave for mig at udvikle en serviceafdeling, der fortsat kan imødekomme vores kunders behov for service, og rykke ud, når behovet opstår – 24/7,” siger Jimmi Olsen, og forsætter:

”Serviceafdelingen skal styrke vores relationer til kunderne. Når vi udvikler specialmaskiner, arbejder vi tæt sammen med kunderne om et fælles mål, og det er oplagt, at vi forsætter det gode samarbejde i serviceregi. Med faste serviceaftaler vil vi give kunderne en sikkerhed for, at deres produktionslinje hele tiden er top-of-mind her hos os.”

Jimmi Olsen gentiltrådte sin stilling som servicechef hos ODIN Engineering den 20. marts.

 

Aktuelt

Værkfører

16. maj 2023

Bliv leder for maskinbyggere med stor pionerånd Igennem mere end 60 år har ODIN Engineering arbejdet ud fra dette mantra:

Idérig maskiningeniør til ODIN Engineering A/S

15. maj 2023

Det er nemmere at tæmme en vild idé end at få liv i en kedelig idé? Genkender du det billede,

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt

ODIN Engineering: Vestas’ problemknusere siden 1994

19. december 2022

Vindmølleproducenten Vestas har været kunde hos ODIN Engineering siden 1994. Mads Højlund er projektleder hos ODIN. Her fortæller han, hvordan

Fabrikschef Bent Thybo: 34 års erfaring med at sætte fabriksproduktion i system

13. december 2022

Hos ODIN Engineering produceres unikke forretningskritiske løsninger til internationale produktionsvirksomheder. I det er en specialmaskine – i ét eller meget

Tillykke til Svend Bjerking – 40 år hos ODIN Engineering

20. september 2022

I 1982 kom CD’en på markedet, og computeren Commodore 64 blev lanceret. 1982 var også året, hvor Svend Bjerking havde