ODIN Maskinfabrik skifter navn til ODIN Engineering

Den 14. maj skifter vi navn til ODIN Engineering. Vores nye navn afspejler, at ODIN altid har været meget mere end en maskinfabrik.

ODIN er en solid virksomhed med en loyal kundekreds, og for at sikre det fremtidige forretningsgrundlag i et konkurrencepræget og stadigt mere globalt marked, er det vigtigt at udvikle sig. Det fortæller Mads S. Rasmussen, CEO i ODIN Engineering A/S:

”Vi har skabt danskproducerede kvalitetsløsninger og specialmaskiner siden 1961, og det er en arv, som vi er stolte af. Men hvis vi også vil findes i morgen, skal vi hele tiden være opmærksomme på vores relation til markedet. Den stigende globale konkurrence tvinger os til at forholde os meget aktivt til, hvem vi er, hvad vi kan, og hvordan vi gør en forskel.”

Efterspørgsel på danske løsninger og specialmaskiner
Kunder som den danske vindmølleindustri, National Oilwell Varco, CP Kelco og Alfa Laval understreger, at der fortsat er plads til en dansk udvikler og producent af forretningskritiske specialmaskiner i det konkurrenceprægede globale marked.

Fra den 14. maj bliver det dog under et nyt navn. Det fortæller Mads S. Rasmussen:

”Indtil for nylig var vi kendt som ODIN Maskinfabrik. Men vi er meget mere end en maskinfabrik, der fremstiller emner efter specifikke tegninger. Vi er kloge hænder og kloge hoveder, der arbejder sammen om at udvikle gennemtænkte kvalitetsløsninger og specialmaskiner. Navneskiftet til ODIN Engineering er derfor en naturlig konsekvens af, at vi er blevet mere opmærksomme på, hvilken værdi vi leverer. Vores løsninger er mere end summen af de enkelte maskindele, og det afspejler vores nye navn perfekt.”

Aktuelt

Værkfører

16. maj 2023

Bliv leder for maskinbyggere med stor pionerånd Igennem mere end 60 år har ODIN Engineering arbejdet ud fra dette mantra:

Idérig maskiningeniør til ODIN Engineering A/S

15. maj 2023

Det er nemmere at tæmme en vild idé end at få liv i en kedelig idé? Genkender du det billede,

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt

ODIN Engineering: Vestas’ problemknusere siden 1994

19. december 2022

Vindmølleproducenten Vestas har været kunde hos ODIN Engineering siden 1994. Mads Højlund er projektleder hos ODIN. Her fortæller han, hvordan

Fabrikschef Bent Thybo: 34 års erfaring med at sætte fabriksproduktion i system

13. december 2022

Hos ODIN Engineering produceres unikke forretningskritiske løsninger til internationale produktionsvirksomheder. I det er en specialmaskine – i ét eller meget

Tillykke til Svend Bjerking – 40 år hos ODIN Engineering

20. september 2022

I 1982 kom CD’en på markedet, og computeren Commodore 64 blev lanceret. 1982 var også året, hvor Svend Bjerking havde