NIDO’er fortæller historien om ODIN Engineering på farten

Hvordan dekorerer man montage- og servicebilerne, så kunderne og dem, som ser ODIN’s biler i trafikken, får en overraskende oplevelse?

Samtidig med, at vi fortæller om, hvordan ODIN Engineering lykkes med at fremstille og idriftsætte forretningskritiske maskiner i en klasse helt for sig selv?

Svaret er, det gør ODIN med en NIDO!

”For nogle år siden satte jeg mig sammen med lokale, kreative kræfter for at finde ud af, hvordan vi kunne dekorere vores biler på en anderledes måde,” fortæller ODIN Engineerings administrerende direktør Mads S. Rasmussen og uddyber:

”Vi kom frem til NIDO, som er en forkortelse for Nerds in Daily Operation. De sprogligt kvikke vil kunne regne ud, at det er ODIN stavet bagfra. Men der er ikke noget bagvendt ved vores lille maskot. Tværtimod udtrykker NIDO’erne, hvad ODIN’s team står for.”

Særdeles vidende, arbejdsom og målrettet

NIDO’er kan antage flere former alt efter arbejdsopgaver. De er kendetegnet ved at være selvkørende, arbejdsomme, målrettede, meget kommunikerende, tilpasningsparate, særdeles vidende, – og så rører de sjældent jorden.

De har et internt interferenssikkert kommunikationssystem, som er samlet i en topmonteret antenne på hjelmen. Hjelmen kan i øvrigt vippes og roteres i alle retninger for optimal ydeevne. Hjelmen har desuden forskelligt tilbehør, eksempelvis forstørrelsesglas.

Et NIDO-standard multiværktøj er monteret på alle NIDO’er. Det omfatter boremaskine, svejseapparat, skruemaskine, voltmeter og meget mere. Men de kan have ekstra værktøjstasker monteret efter behov.

Selvkørende og på farten

Alle NIDO’er er principielt selvopladelige, men de har også et stik til spidsbelastninger, hvor der skal gives kunstig åndestrøm.

NIDO’er kører på et hemmeligt brændstof. NIDO’erne holdes flyvende af et elektromagnetisk antityngdekraft propulsionssystem, som er placeret i den nederste del af NIDO’en. Dimensioneringen af dette system afhænger af, om det er en power NIDO eller en feinschmecker NIDO.

Det elektromagnetiske antityngdekraft propulsionssystem kan kun ses med det blotte øje af trænede observatører. Alle NIDO’ers bibel er den samme: THE ODIN WAY.

Nye projektbiler dekoreres med NIDO’er

”Da vi fik ny identitet og design, var NIDO’erne på vej ud af vores manual. Men det var helt klart en fejl. Selvom de er udviklet for sjov – og for at vise, vi er anderledes, så fortæller NIDO’erne på en humoristisk måde om ODIN’s værdier, kompetencer og tilgang til opgaverne,” siger Mads S. Rasmussen og tilføjer:

”NIDO’erne er kommet for at blive. Vi får til stadighed kommentarer fra kunder og venner af huset, som lægger mærke til vores biler og de sjove historier, NIDO’erne fortæller. Vi må erkende, at NIDO’er er lige så uopslidelige som de forretningskritiske maskiner, vi udvikler og bygger her hos ODIN.”

Kom tættere på vores NIDO biler i videoen her.

Aktuelt

Puslespil styrker ODIN Engineerings sammenhold på trods af afstanden

20. maj 2020

Hos ODIN Engineering har vi produceret et puslespil med tusinde brikker med et motiv fra vores faste teambuilding-dag, som er

Når krisen rammer, løfter ODIN Engineering i flok

18. maj 2020

Coronakrisen har sat sine spor hos ODIN Engineering og skabt en helt ny hverdag for medarbejderne og ledelsen. Lige nu

NIDO’er synliggør ODIN Engineerings kvaliteter

21. april 2020

Hos ODIN Engineering er vi kendte for at udvikle nye, innovative, forretningskritiske specialmaskiner i høj kvalitet. Derfor tænker vi ud

ODIN Engineering under Covid-19 krisen

25. marts 2020

ODIN Engineering følger nøje den danske regerings retningslinjer under Covid-19 krisen. Disse retningslinjer findes (på dansk) her: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark Reduceret bemanding

Skydelære vidner om en lang tradition for præcision hos ODIN Engineering

24. marts 2020

Hos ODIN Engineering bruger vi skydelære som et uundværligt værktøj hver eneste dag i produktionen. Skydelæren er et grundværktøj i

Corona Covid-19 sætter sine spor alle vegne – også hos ODIN Engineering

17. marts 2020

”ODIN tager situationen alvorligt, og følger de retningslinjer, som er udstukket af regeringen. Ingen har prøvet denne situation før, og

Sociale aktiviteter styrker arbejdsmiljøet hos ODIN Engineering

5. december 2019

ODIN Engineerings personaleforening arrangerer løbende sociale aktiviteter, der ryster teamet godt sammen. Det sociale engagement har positiv indflydelse på arbejdsmiljøet,

Renovering af kanoner på ODIN Engineering gør Stigsnæs Kystbatteri levende igen

28. november 2019

Igennem mere end et år stillede ODIN Engineering lokaler til rådighed for renovering af tre kanoner til Stigsnæs Kystbatteri, der