NIDO’er fortæller historien om ODIN Engineering på farten

Hvordan dekorerer man montage- og servicebilerne, så kunderne og dem, som ser ODIN’s biler i trafikken, får en overraskende oplevelse?

Samtidig med, at vi fortæller om, hvordan ODIN Engineering lykkes med at fremstille og idriftsætte forretningskritiske maskiner i en klasse helt for sig selv?

Svaret er, det gør ODIN med en NIDO!

”For nogle år siden satte jeg mig sammen med lokale, kreative kræfter for at finde ud af, hvordan vi kunne dekorere vores biler på en anderledes måde,” fortæller ODIN Engineerings administrerende direktør Mads S. Rasmussen og uddyber:

”Vi kom frem til NIDO, som er en forkortelse for Nerds in Daily Operation. De sprogligt kvikke vil kunne regne ud, at det er ODIN stavet bagfra. Men der er ikke noget bagvendt ved vores lille maskot. Tværtimod udtrykker NIDO’erne, hvad ODIN’s team står for.”

Særdeles vidende, arbejdsom og målrettet

NIDO’er kan antage flere former alt efter arbejdsopgaver. De er kendetegnet ved at være selvkørende, arbejdsomme, målrettede, meget kommunikerende, tilpasningsparate, særdeles vidende, – og så rører de sjældent jorden.

De har et internt interferenssikkert kommunikationssystem, som er samlet i en topmonteret antenne på hjelmen. Hjelmen kan i øvrigt vippes og roteres i alle retninger for optimal ydeevne. Hjelmen har desuden forskelligt tilbehør, eksempelvis forstørrelsesglas.

Et NIDO-standard multiværktøj er monteret på alle NIDO’er. Det omfatter boremaskine, svejseapparat, skruemaskine, voltmeter og meget mere. Men de kan have ekstra værktøjstasker monteret efter behov.

Selvkørende og på farten

Alle NIDO’er er principielt selvopladelige, men de har også et stik til spidsbelastninger, hvor der skal gives kunstig åndestrøm.

NIDO’er kører på et hemmeligt brændstof. NIDO’erne holdes flyvende af et elektromagnetisk antityngdekraft propulsionssystem, som er placeret i den nederste del af NIDO’en. Dimensioneringen af dette system afhænger af, om det er en power NIDO eller en feinschmecker NIDO.

Det elektromagnetiske antityngdekraft propulsionssystem kan kun ses med det blotte øje af trænede observatører. Alle NIDO’ers bibel er den samme: THE ODIN WAY.

Nye projektbiler dekoreres med NIDO’er

”Da vi fik ny identitet og design, var NIDO’erne på vej ud af vores manual. Men det var helt klart en fejl. Selvom de er udviklet for sjov – og for at vise, vi er anderledes, så fortæller NIDO’erne på en humoristisk måde om ODIN’s værdier, kompetencer og tilgang til opgaverne,” siger Mads S. Rasmussen og tilføjer:

”NIDO’erne er kommet for at blive. Vi får til stadighed kommentarer fra kunder og venner af huset, som lægger mærke til vores biler og de sjove historier, NIDO’erne fortæller. Vi må erkende, at NIDO’er er lige så uopslidelige som de forretningskritiske maskiner, vi udvikler og bygger her hos ODIN.”

Kom tættere på vores NIDO biler i videoen her.

Aktuelt

Når jobbet hos ODIN er det sidste normale

9. april 2024

For fire år siden var Michael Bøgeskov midt i livet som succesfuld indkøber hos ODIN Engineering. I dag er hans

Udvikling af industriens uddannelser

20. december 2023

ODIN Engineerings administrerende direktør, Mads S. Rasmussen, er blevet medlem af et uddannelsesudvalg i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Dette udvalg vejleder arbejdsgiverforeningens

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt