Mød Kasper Andy Quist: ODIN Engineerings Production Planner og holdets entertainer

Vores medarbejder Kasper Andy Quist arbejder som Production Planner og trives godt hos ODIN Engineering på fjerde år.

Som Production Planner sørger Kasper Andy Quist for, at vi bygger kundernes specialmaskiner på en effektiv måde. Han er ansvarlig for at planlægge produktionen hver dag og for, at specialmaskinerne bliver færdige til tiden.

En typisk arbejdsdag for Kasper Andy Quist (til højre på billedet) består i at tilrettelægge produktionen og give besked om indkøb til indkøberen, så vi får de materialer og underleverancer, der skal bruges til de forskellige specialmaskiner.

”Det er mit job at undersøge, hvad vi skal producere og hvornår: Jeg holder øje med kapaciteterne, så de forskellige områder i produktionen ikke overbookes. Hvis vi mangler kapacitet, kan jeg henvende mig til eksterne leverandører og få produceret komponenterne, sådan at vi hele tiden overholder de aftalte leveringstider,” fortæller Kasper Andy Quist.

Ikke to specialmaskiner eller arbejdsdage er ens

Det aller bedste ved at arbejde som Production Planner hos ODIN Engineering er ifølge Kasper Andy Quist, at han er med i hele processen. Lige fra materialer og komponenter bliver købt, til de har taget form som en ny robust, forretningskritisk specialmaskine til en af ODIN’s kunder:

”Det har altid fascineret mig ved mit arbejde, at jeg følger hvert et stykke jern og komponent, lige fra de bliver hentet ind i produktionen, til de står og skinner og fungerer i en specialmaskine. Helt fra råmaterialet til den færdige løsning,” fortæller Kasper Andy Quist og fortsætter:

”Derfor er dagene hos ODIN Engineering aldrig ens, fordi vi producerer specialmaskiner fra bunden, og som regel har at gøre med nye opfindelser. Vi har en konstruktionsafdeling, som udvikler løsninger sammen med kunderne, men jeg er med til at afgøre, hvordan vi skal producere maskinerne. Jeg samarbejder tæt med produktionen og undersøger, hvad der er det smarteste, mest holdbare og effektive. Man kan sige, at jeg får lov til at smage på sovsen, inden den bliver varmet op.”

Tillid, respekt og empati blandt kollegaer

Kasper Andy Quist trives hos ODIN Engineering på fjerde år og påpeger, at det er en gave i sig selv at være en del af en arbejdsplads som vores:

”Jeg har nogle dejlige kollegaer, som er glade, smiler og har gode input. Vi har travlt hver dag, men generelt er atmosfæren rigtig god. Vi stoler alle på, at vi udfører det bedste arbejde, vi overhovedet kan. Der er en stor tillid, respekt og empati hele vejen rundt, som gør, at det er dejligt at gå på arbejde hver eneste dag.”

ODIN Engineerings ”entertainer”

Den gode atmosfære blandt kollegaerne smittede da også af på Kasper Andy Quist, da han til årets julefrokost viste en helt anden side af sig selv. Her brød han ud i sang til rocknummeret ”Go, Johnny Go!” til stor underholdning for alle.

”Jeg har altid godt kunne lide at stå på en scene og optræde, så hvis stemningen er til det, underholder jeg gerne. Jeg har sunget og spillet guitar, siden jeg var 16 år, og har været med i min fars rockband siden den gang,” fortæller Kasper Andy Quist.

Vi ser frem til mere underholdning fra Kasper Andy Quist til vores fremtidige festligheder hos ODIN Engineering!

Se Kasper Andy Quist optræde i videoen her

Aktuelt

El-konstruktør søges

12. december 2019

Har du en stærk veldokumenteret el-teknisk og mekanisk indsigt? Vil du bruge din erfaring til at designe, udarbejde layout, tegninger

Sociale aktiviteter styrker arbejdsmiljøet hos ODIN Engineering

5. december 2019

ODIN Engineerings personaleforening arrangerer løbende sociale aktiviteter, der ryster teamet godt sammen. Det sociale engagement har positiv indflydelse på arbejdsmiljøet,

Renovering af kanoner på ODIN Engineering gør Stigsnæs Kystbatteri levende igen

28. november 2019

Igennem mere end et år stillede ODIN Engineering lokaler til rådighed for renovering af tre kanoner til Stigsnæs Kystbatteri, der

Specialmaskiner til bearbejdning af glasfiber og komposit

21. november 2019

I mere end 20 år har ODIN Engineering opfundet, udviklet, konstrueret, installeret og serviceret støbemaskiner, boremaskiner, skæremaskiner og fræsere, som

Snart producerer ODIN Engineerings specialudviklede maskiner på en fabrik i Asien

17. september 2019

Ti containere fyldt til randen med kompliceret fabriksudstyr udviklet af ODIN Engineering har nået deres bestemmelsessted i Asien. Om få

ODIN Engineering har udvidet maskinparken med en Trumpf laserskærer for at skabe mere fleksibilitet i produktionen

28. august 2019

Hos ODIN Engineering er der investeret i en Trumpf laserskærer, så ODIN selv kan udskære emner i stålplader. Med den

Mød Niklas Drost Bak Larsen: Fortsætter som industritekniker hos ODIN Engineering

26. juli 2019

Nye, daglige udfordringer og mulighed for at tage sin spejderinteresse med på arbejde. Det er årsagerne til, at Niklas Drost