Mød Kasper Andy Quist: ODIN Engineerings Production Planner og holdets entertainer

Vores medarbejder Kasper Andy Quist arbejder som Production Planner og trives godt hos ODIN Engineering på fjerde år.

Som Production Planner sørger Kasper Andy Quist for, at vi bygger kundernes specialmaskiner på en effektiv måde. Han er ansvarlig for at planlægge produktionen hver dag og for, at specialmaskinerne bliver færdige til tiden.

En typisk arbejdsdag for Kasper Andy Quist (til højre på billedet) består i at tilrettelægge produktionen og give besked om indkøb til indkøberen, så vi får de materialer og underleverancer, der skal bruges til de forskellige specialmaskiner.

”Det er mit job at undersøge, hvad vi skal producere og hvornår: Jeg holder øje med kapaciteterne, så de forskellige områder i produktionen ikke overbookes. Hvis vi mangler kapacitet, kan jeg henvende mig til eksterne leverandører og få produceret komponenterne, sådan at vi hele tiden overholder de aftalte leveringstider,” fortæller Kasper Andy Quist.

Ikke to specialmaskiner eller arbejdsdage er ens

Det aller bedste ved at arbejde som Production Planner hos ODIN Engineering er ifølge Kasper Andy Quist, at han er med i hele processen. Lige fra materialer og komponenter bliver købt, til de har taget form som en ny robust, forretningskritisk specialmaskine til en af ODIN’s kunder:

”Det har altid fascineret mig ved mit arbejde, at jeg følger hvert et stykke jern og komponent, lige fra de bliver hentet ind i produktionen, til de står og skinner og fungerer i en specialmaskine. Helt fra råmaterialet til den færdige løsning,” fortæller Kasper Andy Quist og fortsætter:

”Derfor er dagene hos ODIN Engineering aldrig ens, fordi vi producerer specialmaskiner fra bunden, og som regel har at gøre med nye opfindelser. Vi har en konstruktionsafdeling, som udvikler løsninger sammen med kunderne, men jeg er med til at afgøre, hvordan vi skal producere maskinerne. Jeg samarbejder tæt med produktionen og undersøger, hvad der er det smarteste, mest holdbare og effektive. Man kan sige, at jeg får lov til at smage på sovsen, inden den bliver varmet op.”

Tillid, respekt og empati blandt kollegaer

Kasper Andy Quist trives hos ODIN Engineering på fjerde år og påpeger, at det er en gave i sig selv at være en del af en arbejdsplads som vores:

”Jeg har nogle dejlige kollegaer, som er glade, smiler og har gode input. Vi har travlt hver dag, men generelt er atmosfæren rigtig god. Vi stoler alle på, at vi udfører det bedste arbejde, vi overhovedet kan. Der er en stor tillid, respekt og empati hele vejen rundt, som gør, at det er dejligt at gå på arbejde hver eneste dag.”

ODIN Engineerings ”entertainer”

Den gode atmosfære blandt kollegaerne smittede da også af på Kasper Andy Quist, da han til årets julefrokost viste en helt anden side af sig selv. Her brød han ud i sang til rocknummeret ”Go, Johnny Go!” til stor underholdning for alle.

”Jeg har altid godt kunne lide at stå på en scene og optræde, så hvis stemningen er til det, underholder jeg gerne. Jeg har sunget og spillet guitar, siden jeg var 16 år, og har været med i min fars rockband siden den gang,” fortæller Kasper Andy Quist.

Vi ser frem til mere underholdning fra Kasper Andy Quist til vores fremtidige festligheder hos ODIN Engineering!

Se Kasper Andy Quist optræde i videoen her

Aktuelt

Når jobbet hos ODIN er det sidste normale

9. april 2024

For fire år siden var Michael Bøgeskov midt i livet som succesfuld indkøber hos ODIN Engineering. I dag er hans

Servicetekniker/rejsetekniker søges

13. marts 2024

Kan du holde vores kunders drift kørende? ODIN Engineering er en aktiv del af vores kunders succes. Vi vedligeholder vores

Udvikling af industriens uddannelser

20. december 2023

ODIN Engineerings administrerende direktør, Mads S. Rasmussen, er blevet medlem af et uddannelsesudvalg i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Dette udvalg vejleder arbejdsgiverforeningens

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt