Vi søger en fabrikschef (stillingen er besat)

ODIN Engineering udvikler og leverer komplekse, forretningskritiske specialmaskiner til de førende virksomheder i industrien. Dette kan lade sig gøre, fordi virksomheden består af dedikerede medarbejdere med høj faglighed og nysgerrighed samt en fleksibel og løsningsorienteret tilgang.

Ansvar for produktion, indkøb, planlægning og projekteksekvering

Som fabrikschef hos ODIN Engineering får du ansvaret for hele projektleverancen, når den rammer produktionen – produktion, indkøb, planlægning, service, reservedelssalg og den praktiske del af projekteksekveringen. Du har ni medarbejdere i direkte reference og med ansvar for, at ingeniørernes unikke ideer og innovative løsninger produceres i højeste kvalitet, får du en nøglerolle i ledelsen og den videre udvikling af ODIN Engineerings allerede stærke position på markedet for specialmaskiner.

Du bliver del af ODIN Engineerings strategiske ledelse, og selvom alle her virker meget ligetil, praktisk som operationelt, er det kendetegnende for kulturen, at systematik, planlægning og orden er fundamentet for, at de vanskeligste løsninger kan realiseres på baggrund af en kreativ udviklingsproces.

Det er her, du kan gøre en forskel. Det er nemlig dit ansvar at skabe rammerne – en ”operation” med solide procedurer, håndværksmæssige og tekniske kompetencer – og ikke mindst en ”det løser vi” holdning i organisationen, der gør det muligt at skabe maskiner og løsninger, som andre giver op overfor.

Det forventes, at du er synlig, og at du involverer dig i de enkelte projekter, men også – og måske vigtigere – at du prioriterer at skabe overblik, så du kan tage lead på vigtige virksomhedsprojekter, hvad enten det drejer sig om procesbeskrivelser, udvikling af det generelle kompetenceniveau eller den forestående implementering af nyt ERP-system.

Alsidig teknisk indsigt og en karriere inden for organisering og udvikling

Det er vigtigt, at du har en alsidig og åbenlys teknisk indsigt, og du ved, at dette er den direkte vej til respekt og indflydelse. Det er derfor en forudsætning, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller måske maskinmester.

Vigtigere er det imidlertid, at du i kraft af din evne og interesse for at skabe struktur, overblik og hermed resultater har valgt en karrierevej, hvor dit tekniske fundament er dit bagkatalog – men hvor dit ansvar har drejet sig om at organisere og udvikle medarbejdere og organisationer.

Du har optimalt opbygget din erfaring i et produktionsmiljø, hvor nøglen til virksomhedens succes er medarbejdernes specialistfærdigheder, og har du allerede arbejdet i større organisationer og med store kunder, har du gode forudsætninger for at bidrage til den videre udvikling af ODIN Engineerings position som foretrukket partner for nogle af landets mest professionelle virksomheder.

Personligt trives du i et miljø, hvor der sættes høje mål, og du stræber altid efter, at tingene kan blive lidt bedre. Du kender dine styrker og kan finde indre tilfredsstillelse i dine sejre. Det er denne ro og selvtillid, der også giver dig din gennemslagskraft som leder. Medarbejderne kender dig for at være klar og forudsigelig, og du er ofte den, som folk kommer til for at få et råd.

Du interesserer dig generelt for IT, og som første valg benytter du dig altid af de muligheder, som virksomhedens systemer tilbyder for at skabe overblik og gennemskuelighed.

Stort ansvar i solid virksomhed med korte beslutningsveje

Du tilbydes her en absolut nøgleposition i et af landets mest ambitiøse og succesfulde maskinbyggerhuse. ODIN Engineering har valgt at forankre virksomhedens viden i et komplet produktionssetup, hvor faglig kompetence og moderne teknologi udgør et stærkt mod- og medspil til den kreative udviklingsproces – og du får ansvaret, lige hvor værdien skabes. ODIN Engineering har et solidt økonomisk fundament, og du kan se frem til at arbejde i en organisation, hvor der er kort fra idé til beslutning.

Søg stillingen:

Rekrutteringsprocessen håndteres af PeopleLink. Kontakt Jesper Nielsen på 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på 2887 2115 hos PeopleLink for yderligere oplysninger, eller send dem din ansøgning og dit CV via linket: ’Søg Stillingen’.

Aktuelt

Når jobbet hos ODIN er det sidste normale

9. april 2024

For fire år siden var Michael Bøgeskov midt i livet som succesfuld indkøber hos ODIN Engineering. I dag er hans

Servicetekniker/rejsetekniker søges

13. marts 2024

Kan du holde vores kunders drift kørende? ODIN Engineering er en aktiv del af vores kunders succes. Vi vedligeholder vores

Udvikling af industriens uddannelser

20. december 2023

ODIN Engineerings administrerende direktør, Mads S. Rasmussen, er blevet medlem af et uddannelsesudvalg i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Dette udvalg vejleder arbejdsgiverforeningens

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt