Vi søger en fabrikschef

ODIN Engineering udvikler og leverer komplekse, forretningskritiske specialmaskiner til de førende virksomheder i industrien. Dette kan lade sig gøre, fordi virksomheden består af dedikerede medarbejdere med høj faglighed og nysgerrighed samt en fleksibel og løsningsorienteret tilgang.

Ansvar for produktion, indkøb, planlægning og projekteksekvering

Som fabrikschef hos ODIN Engineering får du ansvaret for hele projektleverancen, når den rammer produktionen – produktion, indkøb, planlægning, service, reservedelssalg og den praktiske del af projekteksekveringen. Du har ni medarbejdere i direkte reference og med ansvar for, at ingeniørernes unikke ideer og innovative løsninger produceres i højeste kvalitet, får du en nøglerolle i ledelsen og den videre udvikling af ODIN Engineerings allerede stærke position på markedet for specialmaskiner.

Du bliver del af ODIN Engineerings strategiske ledelse, og selvom alle her virker meget ligetil, praktisk som operationelt, er det kendetegnende for kulturen, at systematik, planlægning og orden er fundamentet for, at de vanskeligste løsninger kan realiseres på baggrund af en kreativ udviklingsproces.

Det er her, du kan gøre en forskel. Det er nemlig dit ansvar at skabe rammerne – en ”operation” med solide procedurer, håndværksmæssige og tekniske kompetencer – og ikke mindst en ”det løser vi” holdning i organisationen, der gør det muligt at skabe maskiner og løsninger, som andre giver op overfor.

Det forventes, at du er synlig, og at du involverer dig i de enkelte projekter, men også – og måske vigtigere – at du prioriterer at skabe overblik, så du kan tage lead på vigtige virksomhedsprojekter, hvad enten det drejer sig om procesbeskrivelser, udvikling af det generelle kompetenceniveau eller den forestående implementering af nyt ERP-system.

Alsidig teknisk indsigt og en karriere inden for organisering og udvikling

Det er vigtigt, at du har en alsidig og åbenlys teknisk indsigt, og du ved, at dette er den direkte vej til respekt og indflydelse. Det er derfor en forudsætning, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller måske maskinmester.

Vigtigere er det imidlertid, at du i kraft af din evne og interesse for at skabe struktur, overblik og hermed resultater har valgt en karrierevej, hvor dit tekniske fundament er dit bagkatalog – men hvor dit ansvar har drejet sig om at organisere og udvikle medarbejdere og organisationer.

Du har optimalt opbygget din erfaring i et produktionsmiljø, hvor nøglen til virksomhedens succes er medarbejdernes specialistfærdigheder, og har du allerede arbejdet i større organisationer og med store kunder, har du gode forudsætninger for at bidrage til den videre udvikling af ODIN Engineerings position som foretrukket partner for nogle af landets mest professionelle virksomheder.

Personligt trives du i et miljø, hvor der sættes høje mål, og du stræber altid efter, at tingene kan blive lidt bedre. Du kender dine styrker og kan finde indre tilfredsstillelse i dine sejre. Det er denne ro og selvtillid, der også giver dig din gennemslagskraft som leder. Medarbejderne kender dig for at være klar og forudsigelig, og du er ofte den, som folk kommer til for at få et råd.

Du interesserer dig generelt for IT, og som første valg benytter du dig altid af de muligheder, som virksomhedens systemer tilbyder for at skabe overblik og gennemskuelighed.

Stort ansvar i solid virksomhed med korte beslutningsveje

Du tilbydes her en absolut nøgleposition i et af landets mest ambitiøse og succesfulde maskinbyggerhuse. ODIN Engineering har valgt at forankre virksomhedens viden i et komplet produktionssetup, hvor faglig kompetence og moderne teknologi udgør et stærkt mod- og medspil til den kreative udviklingsproces – og du får ansvaret, lige hvor værdien skabes. ODIN Engineering har et solidt økonomisk fundament, og du kan se frem til at arbejde i en organisation, hvor der er kort fra idé til beslutning.

Søg stillingen:

Rekrutteringsprocessen håndteres af PeopleLink. Kontakt Jesper Nielsen på 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på 2887 2115 hos PeopleLink for yderligere oplysninger, eller send dem din ansøgning og dit CV via linket: ’Søg Stillingen’.

Aktuelt

Mød Michael Bøgeskov: Indkøb er blevet en kreativ disciplin

10. maj 2022

Arbejdsdagen er varieret og udfordrende for Michael Bøgeskov, som hos ODIN Engineering står for virksomhedens indkøb – fra specialværktøj til

Elkonstruktøren nyder, der er nye udfordringer hver dag

9. marts 2022

Mød Johnny Bjørk, der er elkonstruktør hos ODIN Engineering. Johnny designer automation og elektriske styringskomponenter til de forretningskritiske specialmaskiner, som

Udviklingsmuligheder hos ODIN giver dynamisk arbejdsplads

7. januar 2022

Mød Michael Skovgaard, der begyndte hos ODIN Engineering i maj 2021 som teknisk designer. Efter nogle måneder skiftede han til

ODIN Engineering skitserer opfindelser, som ikke er mulige – endnu

28. september 2021

ODIN Engineering har eksisteret i 60 år. Det er dog ikke det, maskinfabrikanten fokuserer på, når de inviterer til åbent

Sussi Birkevang designer maskiner, som ikke findes endnu

25. juni 2021

Mød Sussi Birkevang, der er mekanisk udviklingsingeniør hos ODIN Engineering. Hun udvikler unikke designs til maskiner og komponenter, og hun

Atypisk virksomhedsleder og vildbasse fylder 50 år

15. maj 2021

Mads Strøjer Rasmussen er tredje-generations-ejer og direktør hos ODIN Engineering, der udvikler løsninger og specialmaskiner til industrivirksomheder. Han er en