Teknisk designer – STILLINGEN ER BESAT

Kan du være bindeleddet mellem konstruktion og produktion? Og vil du bruge din erfaring som teknisk designer til at tegne og dokumentere specialmaskiner til alle brancher inden for industrien? Så er du den, vi søger.

Du skal bruge både din praktiske og tekniske indsigt samt holde mange bolde i luften

Din primære opgave som teknisk designer er i bindeleddet mellem konstruktion og produktion, hvor du hurtigt kan omsætte ideer til korrekt produktionsgrundlag og dokumentation for vores projekter. I jobbet vil du:

 • tegne og supportere design og dokumentationsdelen af specialmaskiner til vores kunder
 • sideløbende arbejde inden for kvalitet/KPI
 • 3D-printe og printe mærkater
 • deltage i planlægning og procedurevedligehold
 • arbejde med PTA/interne ordrer
 • deltage i tværorganisatoriske projekter samt være backupfunktion ift. enkelte nøgleprocesser

Din faglige baggrund

 • Du er uddannet teknisk assistent inden for maskiner/ industriel produktion, teknisk designer eller produktionsteknolog.
 • Du har en god erfaring i arbejdet med dokumentation af mekanisk konstruktion i maskinindustrien. Hvis du har en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel, men ikke et krav.
 • Du tegner og dokumenterer hjemmevant i SolidWorks 2D/3D.
 • Du tænker kreativt, er struktureret og går ikke på kompromis med designregler, dokumentationsstandarder eller designmetodik.
 • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. En stor del af vores kunder er internationale, hvor kommunikations- og dokumentationsdelen foregår på engelsk.

Samarbejde, passion for teknik og humor er i højsædet

Vi leder efter en kreativ, idérig og udadvendt person med en praktisk tilgang. Du er grundig i dit arbejde, tager selvstændigt ansvar, og du samarbejder godt i et team og på tværs af faggrænser, således vi når vores fælles mål. Endelig bidrager du med både dit tekniske overblik og dit gode humør.

ODIN Engineering A/S tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, der er kendetegnet ved en høj grad af faglighed, engagement og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode kolleger og udviklingsmuligheder. Hos os er der sjældent langt fra beslutning til handling. ODIN Engineering A/S har egen personaleforening.

Vil du være en del af vores team? – Så send din ansøgning og CV mrk. ”Teknisk designer” til e-mail: job@odin-engineering.dk.

Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til stillingen. Har du spørgsmål, så ringer du på telefon 58 55 05 00 og spørger efter Britta Hvalsø Olsen, HR Manager.

ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er med helt i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger.

Aktuelt

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt

ODIN Engineering: Vestas’ problemknusere siden 1994

19. december 2022

Vindmølleproducenten Vestas har været kunde hos ODIN Engineering siden 1994. Mads Højlund er projektleder hos ODIN. Her fortæller han, hvordan

Fabrikschef Bent Thybo: 34 års erfaring med at sætte fabriksproduktion i system

13. december 2022

Hos ODIN Engineering produceres unikke forretningskritiske løsninger til internationale produktionsvirksomheder. I det er en specialmaskine – i ét eller meget