Teknisk designer – industriel produktion

Er dine tegnekundskaber i SolidWorks stærke – og er du både hurtig og kvalitetsbevidst?

Vil du bruge din erfaring med SolidWorks til at tegne og dokumentere specialmaskiner til alle brancher inden for industrien? Og vil du se dine unikke tegninger bliver til virkelighed og arbejde i et stærkt teknisk team, hvor der virkelig er brug for dine evner?

Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger

ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, – og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger.

Brug din solide tekniske indsigt i en udfordrende rolle

Når nye spændende og teknisk udfordrende projekter kommer ind ad døren, er det din primære opgave som teknisk designer at tegne specialmaskiner for vores kunder, – designet sker i samarbejde med vores konstruktionsafdeling, som sikrer alle faser i konstruktionen med konstruktion, dimensionering og beregning. Herudover deltager du i udarbejdelsen af dokumentationen for specialmaskinerne, herunder tilpasning af eksisterende dokumentation.

En del af din rolle er også at bruge din tekniske indsigt til at gennemskue projekternes tekniske løsninger og assistere dine kolleger, når opgaverne kræver det. Samtidig er det vigtigt, at du altid overholder projekternes milepæle og deadlines.

Solid konstruktionserfaring, gode samarbejdsevner og kreativt tænkende

  • Du er uddannet teknisk designer eller teknisk assistent inden for maskiner/industriel produktion og har en dokumenteret en baggrund med god erfaring i mekanisk konstruktion.
  • Det er en klar fordel, hvis du også har håndværksmæssig baggrund.
  • Du er vant til at tegne i SolidWorks – 2D/3D.
  • Du er struktureret, grundig og går ikke på kompromis med designregler, dokumentationsstandarder eller designmetodik.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau – en stor del af vores kunder er internationale.

Samarbejde, passion for teknik og humor er i højsædet

Vi leder efter en kreativ, ansvarsbevidst og udadvendt person med en struktureret tilgang, så ideer hurtigt kan omsættes til korrekt produktionsgrundlag og dokumentation for vores projekter. Samtidig tager du selvstændigt ansvar, og du samarbejder godt i et team og på tværs af faggrænser. Endelig bidrager du med både dit tekniske overblik og dit gode humør.

ODIN Engineering A/S tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø – samt rigtig gode udviklingsmuligheder. ODIN Engineering A/S har egen personaleforening.

Ansøgningsfrist 19.08.2018

Send din ansøgning og CV mrk. ”Teknisk designer” til e-mail: job@odin-engineering.dk. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til stillingen. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os for yderligere information på telefon 58 55 05 00 – spørg efter R&D Manager Claus Hansen.

Aktuelt

Værkfører

16. maj 2023

Bliv leder for maskinbyggere med stor pionerånd Igennem mere end 60 år har ODIN Engineering arbejdet ud fra dette mantra:

Idérig maskiningeniør til ODIN Engineering A/S

15. maj 2023

Det er nemmere at tæmme en vild idé end at få liv i en kedelig idé? Genkender du det billede,

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt

ODIN Engineering: Vestas’ problemknusere siden 1994

19. december 2022

Vindmølleproducenten Vestas har været kunde hos ODIN Engineering siden 1994. Mads Højlund er projektleder hos ODIN. Her fortæller han, hvordan

Fabrikschef Bent Thybo: 34 års erfaring med at sætte fabriksproduktion i system

13. december 2022

Hos ODIN Engineering produceres unikke forretningskritiske løsninger til internationale produktionsvirksomheder. I det er en specialmaskine – i ét eller meget

Tillykke til Svend Bjerking – 40 år hos ODIN Engineering

20. september 2022

I 1982 kom CD’en på markedet, og computeren Commodore 64 blev lanceret. 1982 var også året, hvor Svend Bjerking havde