Sociale aktiviteter styrker arbejdsmiljøet hos ODIN Engineering

ODIN Engineerings personaleforening arrangerer løbende sociale aktiviteter, der ryster teamet godt sammen. Det sociale engagement har positiv indflydelse på arbejdsmiljøet, hvilket også styrker samarbejdet i at fremstille, udvikle og konstruere innovative specialmaskiner i høj kvalitet til kunderne.

Personaleforeningen arrangerer løbende sociale aktiviteter for alle ODIN Engineerings medarbejdere på tværs af virksomhedens afdelinger for at fastholde og udvikle det gode arbejdsmiljø.

”Vi mærker tydeligt, at de sociale aktiviteter bidrager til en god stemning hos ODIN. Målet er at bringe medarbejderne tættere sammen for at booste det gode arbejdsmiljø, der er medvirkende til at motivere teamet og de enkelte medarbejdere,” lyder det fra ODIN Engineerings adm. direktør, Mads S. Rasmussen.

Gennem sociale aktiviteter lærer ODIN Engineerings medarbejdere hinanden bedre at kende udover det professionelle. Det betyder ifølge personaleforeningens repræsentant Klaus Lyngholm (til venstre på billedet), også, at det bliver sjovere at gå på arbejde og samarbejde med kollegaerne:

”Rent fagligt har det stor betydning, at vi har det godt sammen kollegialt. Når vi kender hinanden godt, kan vi bedre udfordre hinanden i at ’tænke ud af boksen’ i arbejdet med at udvikle nye innovative specialmaskiner. Ofte er folk også villige til at yde en ekstra faglig indsats, når vi fremstiller, udvikler og konstruerer specialmaskiner i høj kvalitet til vores kunder,” fortæller Klaus Lyngholm, der arbejder som mechanical engineer i ODIN Engineering. Klaus Lyngholm er engageret i personaleforeningen, og foruden dette er han også involveret i virksomhedens arbejdsmiljøudvalg samt samarbejdsudvalg.

”I maskinrummet har vi ofte mange deadlines på færdigproducerede dele til specialmaskiner, og det er vigtigt, at alle dele færdiggøres til tiden. Her er det vigtigt med en god team spirit og et godt samarbejde for at nå i mål med de bedste løsninger og yde den gode service, som vores kunder efterspørger,” tilføjer han.

Sociale aktiviteter giver sammenhold på tværs af faggrænser

Personaleforeningen planlægger som minimum tre arrangementer om året, hvor alle medarbejdere i ODIN Engineering kan mødes under mere uformelle former. De tilbagevendende, som julefrokosten og det årlige bowlingarrangement i marts, er med til at styrke sammenholdet og forankre den positive ånd i firmaet.

”Ligesom julefrokosten er den årlige bowlingturnering noget, som hele firmaet ser frem til hvert eneste år og glæder sig til efter juleferien. Vi har som regel også et arrangement om sommeren, hvor vi for eksempel har været på kanotur, kørt gokart, været på Bakken, – og endda også været en tur på skydebanen og bagefter hygget os med fælles grill,” fortæller Klaus Lyngholm.

Den gode stemning, personaleaktiviteterne skaber, mærkes ifølge Klaus Lyngholm i hele virksomheden:

”Du mærker det, når du går rundt i virksomheden. Folk er positive og glade, og der snakkes om arrangementerne op til og efter. Det er noget, de glæder sig til, og som ryster os tættere sammen på tværs af vores faggrænser.”

Flad organisationsstruktur, der favner alle medarbejderne

”Det er dejligt, at vi kan snakke åbent sammen på tværs af afdelinger af virksomheden. Jeg kan for eksempel gå direkte ind til vores direktør Mads S. Rasmussen og resten af ledelsen og diskutere vores tanker i personaleforeningen, uden det først skal igennem mange led i organisationen og formidles videre gennem flere personer,” fortæller Klaus og fortsætter:

”Hos nogle virksomheder kan der være langt op til toppen. Som medarbejder hos ODIN er det fantastisk med en flad organisationsstruktur, hvor alle medarbejderne bliver hørt og betragtet som et vigtigt aktiv i virksomheden.”

Aktuelt

Erfaren ejerleder og økonom i bestyrelsen hos ODIN Engineering

1. december 2020

Jan Helskov Hansen er nyt medlem af bestyrelsen hos os. Vi ser frem til at nyde godt af hans baggrund

Sales & Relationship Manager med stærk forretningsforståelse

12. november 2020

Vil du påvirke fremtidens industriløsninger? Vil du have ansvaret for at pleje eksisterende kunder, opsøge nye kunder samt at skabe

Udfordrende læretid hos ODIN Engineering gav 12 til svendeprøven

16. juli 2020

Hos ODIN Engineering har vi en lang tradition for at udfordre og dygtiggøre lærlinge og ruste dem med den bedste

Ny CNC-fræser optimerer ODIN Engineerings maskinafdeling

23. juni 2020

ODIN Engineering investerer løbende i nyt kvalitetsudstyr og efteruddannelse, så vi kan effektivisere vores udvikling af forretningskritiske specialmaskiner for vores

Puslespil styrker ODIN Engineerings sammenhold på trods af afstanden

20. maj 2020

Hos ODIN Engineering har vi produceret et puslespil med tusinde brikker med et motiv fra vores faste teambuilding-dag, som er

Når krisen rammer, løfter ODIN Engineering i flok

18. maj 2020

Coronakrisen har sat sine spor hos ODIN Engineering og skabt en helt ny hverdag for medarbejderne og ledelsen. Lige nu

NIDO’er synliggør ODIN Engineerings kvaliteter

21. april 2020

Hos ODIN Engineering er vi kendte for at udvikle nye, innovative, forretningskritiske specialmaskiner i høj kvalitet. Derfor tænker vi ud