Sales & Relationship Manager med stærk forretningsforståelse

Vil du påvirke fremtidens industriløsninger? Vil du have ansvaret for at pleje eksisterende kunder, opsøge nye kunder samt at skabe kontakter og netværk til nye markeder og udviklingsområder. Og vil du arbejde for en højt specialiseret udvikler og producent af specialmaskiner til ledende danske industrivirksomheder? Så er du måske ODIN Engineerings nye Sales & Relationship Manager.

ODIN Engineering er det sikre valg for førende industrivirksomheder, som ønsker innovative løsninger på komplekse problemstillinger. Vi er på jagt efter en Sales and Relationship Manager til en nyoprettet stilling.

Jobbet

Som vores nye Sales and Relationship Manager udvikler og opdyrker du nye salgsmuligheder, og du sætter en ære i at sikre værdiskabende løsninger for vores kunder.

Med reference til virksomhedens CEO har du ansvaret for salg af specialmaskiner til eksisterende kunder og for det opsøgende salgsarbejde hos nye kunder. Det sker i tæt samarbejde med vores højt engagerede og specialiserede medarbejdere. Du udvikler kommunikationen med kunder og samarbejdspartnere, og du deltager i udarbejdelse af markedsføringsplaner og strategier.

Stillingen indebærer +/- 80 rejsedage årligt.

Du får et udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, der er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement i kundens opgave. Du får en masse gode kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med rigtig gode udviklingsmuligheder.

Din profil                        

Du kommer med en solid forretningsforståelse. Du er god til at se nye muligheder og har en stærk kommerciel forståelse. Du trives godt både i det opsøgende salgsarbejde og i kundepleje af eksisterende kunder, og du har ambitioner om at bidrage til vækst i en højt specialiseret virksomhed. Du ønsker at servicere dine kunder bedst muligt, og du arbejder naturligt med at finde nye veje fra en idé over tegningen til et rullende salg. Du tænker service og salg hele vejen rundt og motiverer dine kolleger til at have kunden i centrum. Vi forventer, du har følgende kompetencer med:

  • Teknisk baggrund indenfor et af virksomhedens forretningsområder og er videreuddannet indenfor salg.
  • Erfaring som salgs- eller projektleder, gerne fra rådgivende ingeniørvirksomhed.
  • Et udpræget sælgergen med flere års dokumenteret salgserfaring.
  • Arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret.
  • Løsningsorienteret med fokus på kundernes behov.
  • God til at skabe og fastholde længerevarende relationer med kunder.
  • Behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau samt gængse IT-værktøjer.

Er du interesseret?

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Britta Hvalsø Olsen på +45 58 55 05 00. Motiveret ansøgning og CV sendes til bhol@odin-engineering.dk.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om ODIN Engineering A/S

ODIN Engineering A/S blev grundlagt i Slagelse i 1961 og er i dag en højt specialiseret virksomhed, der er helt i front, når det gælder udvikling og produktion af kundespecifikke specialmaskiner og unikke løsninger samt den efterfølgende service af disse. ODIN Engineering er det sikre valg for førende industrivirksomheder, som ønsker innovative løsninger på komplekse problemstillinger.

Aktuelt

Erfaren ejerleder og økonom i bestyrelsen hos ODIN Engineering

1. december 2020

Jan Helskov Hansen er nyt medlem af bestyrelsen hos os. Vi ser frem til at nyde godt af hans baggrund

Udfordrende læretid hos ODIN Engineering gav 12 til svendeprøven

16. juli 2020

Hos ODIN Engineering har vi en lang tradition for at udfordre og dygtiggøre lærlinge og ruste dem med den bedste

Ny CNC-fræser optimerer ODIN Engineerings maskinafdeling

23. juni 2020

ODIN Engineering investerer løbende i nyt kvalitetsudstyr og efteruddannelse, så vi kan effektivisere vores udvikling af forretningskritiske specialmaskiner for vores

Puslespil styrker ODIN Engineerings sammenhold på trods af afstanden

20. maj 2020

Hos ODIN Engineering har vi produceret et puslespil med tusinde brikker med et motiv fra vores faste teambuilding-dag, som er

Når krisen rammer, løfter ODIN Engineering i flok

18. maj 2020

Coronakrisen har sat sine spor hos ODIN Engineering og skabt en helt ny hverdag for medarbejderne og ledelsen. Lige nu

NIDO’er synliggør ODIN Engineerings kvaliteter

21. april 2020

Hos ODIN Engineering er vi kendte for at udvikle nye, innovative, forretningskritiske specialmaskiner i høj kvalitet. Derfor tænker vi ud