Sales & Relationship Manager med stærk forretningsforståelse

Annonce er ikke aktiv

Vil du påvirke fremtidens industriløsninger? Vil du have ansvaret for at pleje eksisterende kunder, opsøge nye kunder samt at skabe kontakter og netværk til nye markeder og udviklingsområder. Og vil du arbejde for en højt specialiseret udvikler og producent af specialmaskiner til ledende danske industrivirksomheder? Så er du måske ODIN Engineerings nye Sales & Relationship Manager.

ODIN Engineering er det sikre valg for førende industrivirksomheder, som ønsker innovative løsninger på komplekse problemstillinger. Vi er på jagt efter en Sales and Relationship Manager til en nyoprettet stilling.

Jobbet

Som vores nye Sales and Relationship Manager udvikler og opdyrker du nye salgsmuligheder, og du sætter en ære i at sikre værdiskabende løsninger for vores kunder.

Med reference til virksomhedens CEO har du ansvaret for salg af specialmaskiner til eksisterende kunder og for det opsøgende salgsarbejde hos nye kunder. Det sker i tæt samarbejde med vores højt engagerede og specialiserede medarbejdere. Du udvikler kommunikationen med kunder og samarbejdspartnere, og du deltager i udarbejdelse af markedsføringsplaner og strategier.

Stillingen indebærer +/- 80 rejsedage årligt.

Du får et udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, der er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement i kundens opgave. Du får en masse gode kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med rigtig gode udviklingsmuligheder.

Din profil                        

Du kommer med en solid forretningsforståelse. Du er god til at se nye muligheder og har en stærk kommerciel forståelse. Du trives godt både i det opsøgende salgsarbejde og i kundepleje af eksisterende kunder, og du har ambitioner om at bidrage til vækst i en højt specialiseret virksomhed. Du ønsker at servicere dine kunder bedst muligt, og du arbejder naturligt med at finde nye veje fra en idé over tegningen til et rullende salg. Du tænker service og salg hele vejen rundt og motiverer dine kolleger til at have kunden i centrum. Vi forventer, du har følgende kompetencer med:

  • Teknisk baggrund indenfor et af virksomhedens forretningsområder og er videreuddannet indenfor salg.
  • Erfaring som salgs- eller projektleder, gerne fra rådgivende ingeniørvirksomhed.
  • Et udpræget sælgergen med flere års dokumenteret salgserfaring.
  • Arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret.
  • Løsningsorienteret med fokus på kundernes behov.
  • God til at skabe og fastholde længerevarende relationer med kunder.
  • Behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau samt gængse IT-værktøjer.

Er du interesseret?

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Britta Hvalsø Olsen på +45 58 55 05 00. Motiveret ansøgning og CV sendes til bhol@odin-engineering.dk.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om ODIN Engineering A/S

ODIN Engineering A/S blev grundlagt i Slagelse i 1961 og er i dag en højt specialiseret virksomhed, der er helt i front, når det gælder udvikling og produktion af kundespecifikke specialmaskiner og unikke løsninger samt den efterfølgende service af disse. ODIN Engineering er det sikre valg for førende industrivirksomheder, som ønsker innovative løsninger på komplekse problemstillinger.

Aktuelt

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt

ODIN Engineering: Vestas’ problemknusere siden 1994

19. december 2022

Vindmølleproducenten Vestas har været kunde hos ODIN Engineering siden 1994. Mads Højlund er projektleder hos ODIN. Her fortæller han, hvordan

Fabrikschef Bent Thybo: 34 års erfaring med at sætte fabriksproduktion i system

13. december 2022

Hos ODIN Engineering produceres unikke forretningskritiske løsninger til internationale produktionsvirksomheder. I det er en specialmaskine – i ét eller meget