ODIN Engineering søger en erfaren R&D Manager

Er du en ambitiøs maskiningeniør og en erfaren ”people-manager”?
Er du klar til at lede det bedste ingeniørhold nord for Alperne?
Kan du udvikle strukturen i vores meget vigtige udviklingsafdeling?
Så er det dig, vi har brug for!

ODIN Engineering A/S er en professionel, moderne og innovativ virksomhed på Vestsjælland, som er ambitiøse i alt, hvad vi foretager os. Vi konstruerer unikke kvalitetsløsninger til industrien og arbejder både for vores kunder indenlands og udenlands. ODIN er ejerledet og har en professionel bestyrelse.

ODIN Engineering er præget af entreprenørånd og en ”vi”-indstilling
Som R&D manager skal du lede vores team af konstruktions- og udviklingsfolk. Vores medarbejdere er dygtige og erfarne, og de elsker deres arbejde. Vores arbejdsplads er drevet af travlhed og passion, og vi går sjældent hjem kl. 16. Vi gør en dyd ud af at inkludere hinanden, så vi rammer kundens behov første gang. Det skal du bl.a. hjælpe os med at holde fast i.

Jobbet som R&D manager
Jobbet stiller store krav til din evne til at være visionær ift. fremtidens proces- og maskinteknologier, hvor der er meget høje krav til kvalitet, leveringspræcision og lønsomhed. Du får en central rolle i virksomheden, og det forventes, at du vil være med til at sætte dagsordenen, være kulturbærer og drive virksomheden fremad. Du bliver en del af ledergruppen og samtidig bindeleddet mellem vores kunder og udviklingsafdelingen.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Sikre den løbende kompetenceudvikling, koordinere og optimere anvendelse af ressourcerne til såvel igangværende projekter som udviklingen af nye.
  • Motivere og begejstre sine omgivelser og ”sælge” ideer såvel internt som eksternt og arbejde på tværs i organisationen.
  • Lede et ingeniørhold på tolv medarbejdere samt vores ingeniørstuderende til succes.
  • Pleje og tage ansvar for samarbejdet med vores kunder og underleverandører.
  • Deltage i udarbejdelsen af specifikationer og tilbud.
  • Være kreativ, idérig og opgavesøgende.
  • Være primus motor i at skabe de kreative og unikke løsninger, som ODIN Engineering er kendt for.
  • Deltage i budgetlægning og –opfølgning samt overholdelse og optimering af KPI-mål.

Som R&D manager får du en meget selvstændig og udfordrende stilling i et arbejdsmiljø, der er præget af entreprenørånd. Det stiller høje krav til dit personlige engagement og din gennemslagskraft. Du har gode kommunikationsevner på alle niveauer og har et drive, som smitter. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, og hvor dine visioner og ideer bliver vigtige for ODIN Engineering A/S.

Din baggrund
Vi forventer, du har en relevant baggrund og uddannelse ideelt set en maskiningeniøruddannelse samt en dokumenteret lederuddannelse, min. fem års ledererfaring fra beslægtet job med udvikling af maskiner og anlæg. Du har tidligere siddet i ledergruppe, hvor ledelse, forretningsudvikling og handlingsplaner er nøgleord.

Det er en forudsætning, du behersker gængse it-værktøjer, og i særlig grad Office-pakken, CRM- og ERP-systemer. Dansk og engelsk skal beherskes i tale og skrift på forhandlingsniveau. Du er indstillet på nogen rejseaktivitet ifm. besøg hos kunder og samarbejdspartnere. Forvent min. 40 rejsedage.

Er du interesseret?
Vil du høre mere, så ring til Britta Hvalsø Olsen på tlf. 58 55 05 20, som gerne fortæller mere om ODIN Engineering og jobbet.

Vi forventer meget af dig, men vi giver mindst lige så meget tilbage. Så er du er ambitiøs og vil være med til at skabe mere succes i vores forretning, så send en kort motiveret ansøgning og et uddybende CV til os pr. e-mail. Skriv til amva@odin-engineering.dk.

Aktuelt

Projektleder søges

2. maj 2024

Omdrejningspunkt for projekterne og kvalificeret sparringspartner for kunderne. Som projektleder hos ODIN Engineering får du ansvar for scope, planlægning og

Når jobbet hos ODIN er det sidste normale

9. april 2024

For fire år siden var Michael Bøgeskov midt i livet som succesfuld indkøber hos ODIN Engineering. I dag er hans

Udvikling af industriens uddannelser

20. december 2023

ODIN Engineerings administrerende direktør, Mads S. Rasmussen, er blevet medlem af et uddannelsesudvalg i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Dette udvalg vejleder arbejdsgiverforeningens

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt