Projektleder til unikke projekter søges

Vil du lede tekniske projekter i en innovativ virksomhed, som udvikler  og producerer specialmaskiner til alle brancher indenfor industrien?

Vi leder efter en kvalitets- og kundeorienteret projektleder med en struktureret og praktisk tilgang, der hurtigt kan omsætte vores projekter til milepæle, der sikrer, vi kommer i mål.

Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger

ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien. Vi er stolte af at udvikle og producere helt unikke og kundespecifikke løsninger. Vi leverer maskiner til kunder i hele verden.

Led udfordrende tekniske projekter

Som projektleder er din primære opgave at styre projekterne sikkert gennem alle faser – altid med fokus på, at vi lever op til vores høje kvalitetskrav samt leverer rettidigt og inden for de økonomiske rammer. Du skaber overblik over projekterne og opdeler dem i operationelle og håndterbare bidder. Afhængig af projekternes omfang er du på nogle projekter selv den udførende part i flere af faserne.

Samarbejde, passion for teknik og humor er i højsædet i dit nye team

Du samarbejder med et stærkt team af erfarne kolleger i konstruktionsafdelingen. Vi arbejder med faglig stolthed, og vi er drevet af at skabe kundespecifikke løsninger, der stiller høje krav til vores samarbejdsevner. Du er engageret og initiativrig med fokus på at skabe de rigtige tekniske løsninger, så maskinerne fungerer optimalt, og kunderne er tilfredse. Endelig er du proaktiv og med godt humør.

Operationel projektleder med konstruktionsevner og overblik

  • Du er uddannet maskiningeniør, maskintekniker eller lignende med erfaring med mekanisk konstruktion kombineret med en anerkendt projektlederuddannelse eks. PRINCE2.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau – en stor del af vores kunder er internationale.
  • Du har måske håndværksmæssig baggrund, og kan evt.konstruere og tegne i SolidWorks.
  • Du er indforstået med, der forekommer rejseaktivitet.

ODIN Engineering tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. ODIN Engineering har egen personaleforening.

Ansøgningsfrist 19.08.2018

Send din ansøgning og CV mrk. ”Projektleder” til e-mail: job@odin-engineering.dk. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til stillingen. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os for yderligere information på telefon 58 55 05 00 – spørg efter R&D Manager Claus Hansen.

Aktuelt

Projektleder søges

2. maj 2024

Omdrejningspunkt for projekterne og kvalificeret sparringspartner for kunderne. Som projektleder hos ODIN Engineering får du ansvar for scope, planlægning og

Når jobbet hos ODIN er det sidste normale

9. april 2024

For fire år siden var Michael Bøgeskov midt i livet som succesfuld indkøber hos ODIN Engineering. I dag er hans

Udvikling af industriens uddannelser

20. december 2023

ODIN Engineerings administrerende direktør, Mads S. Rasmussen, er blevet medlem af et uddannelsesudvalg i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Dette udvalg vejleder arbejdsgiverforeningens

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt