Idérig maskiningeniør til ODIN Engineering A/S

Det er nemmere at tæmme en vild idé end at få liv i en kedelig idé?

Genkender du det billede, så er du sikkert den kollega, vi søger.

For du kommer til at bruge din erfaring som mekanisk konstruktør til at udvikle og konstruere løsninger til alle brancher inden for industrien. Løsninger, som oftest indeholder en helt unik specialmaskine. Og du kommer også til at se dine konstruktioner blive til virkelighed, i takt med de produceres i vores fabrik.

Jobbet hos ODIN

Du træder ind i et ambitiøst og stærkt teknisk team. Her er der brug for dine evner i kreative og innovative løsninger. For når nye spændende og teknisk udfordrende projekter kommer ind ad døren, er det din primære opgave som maskiningeniør at beregne, tegne og konstruere specialmaskiner for vores kunder, ligesom du sikrer alle faser i konstruktionen. Du skal have en praktisk tilgang, hvor ideer hurtigt kan omsættes til tilbud og senere producerbare emner.

Dine opgaver som mekanisk konstruktør sker i tæt samarbejde med dine kolleger og produktionen:

  • Design/konstruktion (3D/2D).
  • Dimensionering/beregning.
  • Risikovurdering.
  • Udarbejdelse af manual og dokumentation.

En del af din rolle er også at bruge din tekniske indsigt til konceptarbejde og at gennemskue projekternes tekniske løsninger samt assistere dine kolleger, når opgaverne kræver det – alt sammen under hensyntagen til overholdelse af projekternes milepæle og deadlines. Du deltager i projektmøder med kunder, leverandører samt internt med vores egen produktion. Altså du får mulighed for at sætte dit præg på løsningerne til vores kunder, og du er med i hele processen.

Hvad bidrager du med fagligt og personligt? 

Vi forventer, du er uddannet maskiningeniør eller har en tilsvarende dokumenteret teknisk baggrund. Det er vigtigt for os, at du:

  • har erfaring med mekanisk konstruktion i maskinindustrien, og har du en håndværksmæssig baggrund, kan det være en fordel, men ikke et krav.
  • er vant til at tegne og konstruere i SolidWorks 2D/3D.
  • har en nysgerrig tilgang, tænker kreativt og struktureret, er grundig og går ikke på kompromis med designregler, dokumentationsstandarder eller designmetodik.
  • kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk i skrift og tale.

På det personlige plan bidrager du til det gode samarbejde og arbejdsmiljø med kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

ODIN Engineering A/S tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, der er kendetegnet ved en høj grad af faglighed, engagement og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode kolleger og udviklingsmuligheder. Hos os er der sjældent langt fra beslutning til handling. ODIN Engineering A/S har egen personaleforening.

Er du den, vi søger, og vil du være en del af vores maskinbyggerteam? – så send din ansøgning og CV mrk. ”Maskiningeniør” til e-mail: job@odin-engineering.dk.

Hvis du gerne vil vide mere, så ring til Britta Hvalsø Olsen, HR Manager, på telefon 58 55 05 20.

ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er med helt i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger.

Aktuelt

Værkfører

16. maj 2023

Bliv leder for maskinbyggere med stor pionerånd Igennem mere end 60 år har ODIN Engineering arbejdet ud fra dette mantra:

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt

ODIN Engineering: Vestas’ problemknusere siden 1994

19. december 2022

Vindmølleproducenten Vestas har været kunde hos ODIN Engineering siden 1994. Mads Højlund er projektleder hos ODIN. Her fortæller han, hvordan

Fabrikschef Bent Thybo: 34 års erfaring med at sætte fabriksproduktion i system

13. december 2022

Hos ODIN Engineering produceres unikke forretningskritiske løsninger til internationale produktionsvirksomheder. I det er en specialmaskine – i ét eller meget

Tillykke til Svend Bjerking – 40 år hos ODIN Engineering

20. september 2022

I 1982 kom CD’en på markedet, og computeren Commodore 64 blev lanceret. 1982 var også året, hvor Svend Bjerking havde

ODIN Engineering leverer el og kaffe til bilisterne

9. september 2022

I første halvår af 2022 er der blevet brugt 37.046 kWh på ODIN Engineerings tre nye ladestandere til elbiler. Der