Maskiningeniør til ODIN Engineering A/S

Det er nemmere at tæmme en vild idé end at få liv i en kedelig idé?

Hvis du kan genkende det billede, så er du sikkert den kollega, vi søger.

Du kommer til at bruge din erfaring som mekanisk konstruktør til at udvikle og konstruere løsninger til alle brancher inden for industrien, som oftest indeholder en helt unik specialmaskine. Og du kommer også til at se dine veldefinerede konstruktioner blive til virkelighed, i takt med de produceres i vores fabrik.

Jobbet

Vi er et stærkt teknisk team, hvor der er god brug for dine evner, kreative og innovative løsninger. Når nye spændende og teknisk udfordrende projekter kommer ind ad døren, er det din primære opgave som maskiningeniør at tegne og konstruere specialmaskiner for vores kunder, ligesom du sikrer alle faser i konstruktionen. Du skal have en praktisk tilgang, hvor ideer hurtigt kan omsættes til tilbud og senere producerbare emner.

Dine opgaver som mekanisk konstruktør sker i tæt samarbejde med dine kolleger og produktionen:

  • Design/konstruktion. (3D/2D).
  • Dimensionering/beregning.
  • Risikovurdering.
  • Udarbejdelse af manual og dokumentation.

En del af din rolle er også at bruge din tekniske indsigt til konceptarbejde og at gennemskue projekternes tekniske løsninger samt assistere dine kolleger, når opgaverne kræver det – alt sammen under hensyntagen til overholdelse af projekternes milepæle og deadlines. Du deltager i projektmøder med kunder, leverandører samt internt med vores egen produktion. Altså du får mulighed for at sætte dit præg på løsningerne til vores kunder, og du er med i hele processen.

Konstruktionserfaring, gode samarbejdsevner og kreativt tænkende

Vi forventer, du

  • er uddannet maskiningeniør eller har en tilsvarende dokumenteret teknisk baggrund.
  • har erfaring med mekanisk konstruktion i maskinindustrien, og har du en håndværksmæssig baggrund, kan det være en fordel, men ikke et krav.
  • er vant til at tegne og konstruere i SolidWorks 2D/3D.
  • tænker kreativt og struktureret, er grundig og går ikke på kompromis med designregler, dokumentationsstandarder eller designmetodik.
  • Kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk i skrift og tale.

ODIN Engineering A/S tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, der er kendetegnet ved en høj grad af faglighed, engagement og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode kolleger og udviklingsmuligheder. Hos os er der sjældent langt fra beslutning til handling. ODIN Engineering A/S har egen personaleforening.

Er du den, vi søger, og vil du være en del af vores team? – så send din ansøgning og CV mrk. ”Maskiningeniør” til e-mail: job@odin-engineering.dk.

Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til stillingen. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os for yderligere information på telefon 58 55 05 00 – spørg efter Britta Hvalsø Olsen, HR Manager.

ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er med helt i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger.

Aktuelt

Teknisk designer til ODIN Engineering A/S

29. september 2022

Kan du være bindeleddet mellem konstruktion og produktion? Og vil du bruge din erfaring som teknisk designer til at tegne

Tillykke til Svend Bjerking – 40 år hos ODIN Engineering

20. september 2022

I 1982 kom CD’en på markedet, og computeren Commodore 64 blev lanceret. 1982 var også året, hvor Svend Bjerking havde

ODIN Engineering leverer el og kaffe til bilisterne

9. september 2022

I første halvår af 2022 er der blevet brugt 37.046 kWh på ODIN Engineerings tre nye ladestandere til elbiler. Der

Industriteknikere til maskinbearbejdningen

7. september 2022

Er du klar til nye udfordringer, og er dit drive at levere en høj kvalitet med dit håndværk og indsigt

Peter ville være smed, men en kødhammer ændrede planen

9. juni 2022

Peter har været i lære som industritekniker i knapt fire år hos ODIN Engineering. Han ville egentlig være smed, men

Mød Michael Bøgeskov: Indkøb er blevet en kreativ disciplin

10. maj 2022

Arbejdsdagen er varieret og udfordrende for Michael Bøgeskov, som hos ODIN Engineering står for virksomhedens indkøb – fra specialværktøj til

Elkonstruktøren nyder, der er nye udfordringer hver dag

9. marts 2022

Mød Johnny Bjørk, der er elkonstruktør hos ODIN Engineering. Johnny designer automation og elektriske styringskomponenter til de forretningskritiske specialmaskiner, som

Udviklingsmuligheder hos ODIN giver dynamisk arbejdsplads

7. januar 2022

Mød Michael Skovgaard, der begyndte hos ODIN Engineering i maj 2021 som teknisk designer. Efter nogle måneder skiftede han til