Automationsprogrammør

Er programmering af PLC, SCADA og HMI din hjemmebane?

Har du erfaring med at udvikle, optimere, vedligeholde og supportere PLC software, SCADA og HMI fra udvikling til idriftsættelse i projekter og serviceopgaver, vil dette være en fordel. Opgaver omfatter hele processen inklusive specifikation, programmering, test, dokumentation og on-site idriftsættelse, on-site serviceopgaver samt fejlfinding.

Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger

ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien. Vi er stolte af at udvikle og producere helt unikke og kundespecifikke løsninger og efterfølgende service disse. Vi leverer maskiner til kunder i hele verden.

Brug din it-tekniske indsigt i en udfordrende rolle

Når nye spændende og teknisk udfordrende projekter kommer ind ad døren, er det din primære opgave, som automationsprogrammør, at sikre alle faser i programmeringen fra A til Z. Dette i tæt samarbejde med dine kolleger i bl.a. konstruktionsafdelingen, eksterne programmører og værkstedet. Du deltager i projektmøder med kunder, leverandører samt internt og overholder projekternes milepæle og deadlines.

Solid erfaring samt passion for automatik og teknik

  • Du er uddannet programmør, datatekniker, it-/el-ingeniør eller har en anden relevant og dokumenteret teknisk uddannelse med god erfaring i programmering.
  • Du arbejder hjemmevant med programmering af PLC, SCADA og HMI.
  • Hvis du også har interesse for programmering af robotter, er det en klar fordel.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau – en stor del af vores kunder er internationale.

Selvstændighed og samarbejde er i højsædet

  • Du er målrettet, selvstændigt arbejdende og også vedholdende, når det gælder, og du er hurtig til at sætte dig ind i nye teknologier og er løsningsorienteret.
  • Du arbejder hurtigt, systematisk og leverer med høj kvalitet og du samarbejder også godt i et team.
  • Du bidrager både med dit tekniske overblik og dit gode humør.

ODIN Engineering tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. ODIN Engineering har egen personaleforening.

Ansøgningsfrist 19.08.2018

Send din ansøgning og CV mrk. ”Automationsprogrammør” til e-mail: job@odin-engineering.dk. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til stillingen. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os for yderligere information på telefon 58 55 05 00 – spørg efter R&D Manager Claus Hansen.

Aktuelt

Værkfører

16. maj 2023

Bliv leder for maskinbyggere med stor pionerånd Igennem mere end 60 år har ODIN Engineering arbejdet ud fra dette mantra:

Idérig maskiningeniør til ODIN Engineering A/S

15. maj 2023

Det er nemmere at tæmme en vild idé end at få liv i en kedelig idé? Genkender du det billede,

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt

ODIN Engineering: Vestas’ problemknusere siden 1994

19. december 2022

Vindmølleproducenten Vestas har været kunde hos ODIN Engineering siden 1994. Mads Højlund er projektleder hos ODIN. Her fortæller han, hvordan

Fabrikschef Bent Thybo: 34 års erfaring med at sætte fabriksproduktion i system

13. december 2022

Hos ODIN Engineering produceres unikke forretningskritiske løsninger til internationale produktionsvirksomheder. I det er en specialmaskine – i ét eller meget

Tillykke til Svend Bjerking – 40 år hos ODIN Engineering

20. september 2022

I 1982 kom CD’en på markedet, og computeren Commodore 64 blev lanceret. 1982 var også året, hvor Svend Bjerking havde