NIDO’er synliggør ODIN Engineerings kvaliteter

Hos ODIN Engineering er vi kendte for at udvikle nye, innovative, forretningskritiske specialmaskiner i høj kvalitet.

Derfor tænker vi ud af boksen, når vi på humoristisk vis fortæller om THE ODIN WAY, som beskriver, hvem vi er, hvordan vi arbejder, og hvad vi står for.

Det gør vi med NIDO-figurer på vores biler, specialmaskiner, postkort og klistermærker.

Det begyndte i efteråret 2016, hvor et tæt samarbejde om at udvikle vores lille maskot opstod.

Administrerende direktør hos ODIN Engineering, Mads S. Rasmussen, samlede et kreativt trekløver med forskellige kompetencer for at brainstorme om, hvordan vi kunne visualisere og fortælle om THE ODIN WAY på en kreativ, sjov og opsigtsvækkende måde.

Det kreative team bestod foruden Mads S. Rasmussen selv af Carsten Kümler, indehaver af Mezzoforte Reklamebureau, og Martin Nielsen, som er illustrator hos Gekko Graphic.

”Vi vendte alt fra, hvordan figurerne kunne bygges op, hvad de skulle kunne, og hvordan vi kunne visualisere og vise, at ODIN gør tingene anderledes, så folk lægger mærke til det,” fortæller Carsten Kümler, som har mange års erfaring med at udvikle kreative koncepter og illustrationer.

”Det har udviklet sig til et NIDO-samarbejde gennem foreløbigt fire år. Vi supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer. Martin leverer skitserne og de grafiske illustrationer til NIDO’erne, Mads bringer alle de gode ideer til bordet – helt uden hæmninger – mens jeg forsøger at holde dem begge to på sporet,” forklarer han med et lille smil.

Sammen har det kreative team skabt et univers med den lille maskot, en svævende NIDO-figur, der sjældent rører jorden. Desuden har NIDO’erne forskellige funktioner og gadgets, som hver især afspejler de værdier, arbejdsfunktioner og kompetencer, som kendetegner ODIN Engineering.

NIDO’er giver bedre kendskab til ODIN Engineering

Alle NIDO’ers bibel er den samme: THE ODIN WAY.

”NIDO’erne kommunikerer og afspejler de værdier, vi står for, og de fortæller en historie om bredden i det arbejde, vi udfører in house hos ODIN. Vi har for eksempel både en maskiningeniør-NIDO, en el-ingeniør-NIDO, en programmør-NIDO og en kundeservice-NIDO,” siger Mads S. Rasmussen og fortsætter:

”Vi får til stadighed kommentarer fra kunder og venner af huset, som lægger mærke til vores biler og de sjove historier, som NIDO’erne fortæller.”

Både Mads S. Rasmussen og resten af det kreative team bag NIDO’erne spår, at NIDO’erne er kommet for at blive.

”De fleste ved, hvem ODIN er, når de ser NIDO-bilerne. De er jo nærmest blevet en livsstil for den innovative virksomhed i Slagelse,” lyder det fra Carsten Kümler.

Kvalitetsbevidste, nytænkende og uden begrænsninger

NIDO-samarbejdet er ifølge Carsten Kümler desuden i en helt anden liga end de opgaver, han ellers arbejder med:

”Mads er jo nærmest en NIDO selv. Og NIDO’erne har ingen begrænsninger. De kan alt! Sådan ser ODIN også på det. Medarbejderne er nytænkende og ikke bange for at prøve noget nyt. Der er meget frie rammer for, hvad der kan lade sig gøre hos ODIN,” fortæller Carsten Kümler, som har samarbejdet med ODIN Engineering de seneste 20 år.

”Det, jeg laver for ODIN Engineering, kan kun lade sig gøre i kraft af virksomhedens dna. ODIN er kvalitetsbevidst og ikke mindst nørdet på den fede måde. Samtidig kan man mærke, at det gennemsyrer organisationen, og at medarbejderne er stolte af deres arbejde.”

Vil du se mere til vores NIDO’er? Kom tættere på dekorationerne af ODIN’s NIDO-biler i videoen her.

Se skitser og grafiske illustrationer af NIDO’erne her:

          

Aktuelt

El-konstruktør søges

5. november 2021

Har du en stærk veldokumenteret el-teknisk og mekanisk indsigt? Vil du bruge din erfaring til at designe, udarbejde layout, tegninger

ODIN Engineering skitserer opfindelser, som ikke er mulige – endnu

28. september 2021

ODIN Engineering har eksisteret i 60 år. Det er dog ikke det, maskinfabrikanten fokuserer på, når de inviterer til åbent

Sussi Birkevang designer maskiner, som ikke findes endnu

25. juni 2021

Mød Sussi Birkevang, der er mekanisk udviklingsingeniør hos ODIN Engineering. Hun udvikler unikke designs til maskiner og komponenter, og hun

Atypisk virksomhedsleder og vildbasse fylder 50 år

15. maj 2021

Mads Strøjer Rasmussen er tredje-generations-ejer og direktør hos ODIN Engineering, der udvikler løsninger og specialmaskiner til industrivirksomheder. Han er en

Mød Gregers Stahrenberg: Specialmaskiner udvikles og bygges fra bunden

21. april 2021

Gregers Stahrenberg fremstiller unikke komponenter som eksempelvis stempler, aksler, fiksturer, værktøjer og reservedele til vores specialmaskiner. Den 56-årige industritekniker kom

Jacob Dilling-Hansen er tiltrådt som Sales and Relation Manager hos os

16. april 2021

Han er uddannet akademiøkonom fra Niels Brocks Handelsakademi (nu CBS) med vægt på sprog, udenrigshandel og marketing. Jacob Dilling-Hansen kommer