COO til ODIN Engineering A/S

Drømmer du om at stå i spidsen for et stærkt team? Har du værktøjskassen i orden til at være med på rejsen i en succesfuld virksomhed, hvor du kan påvirke fremtiden? Så er det dig, vi søger!

Med reference til vores CEO bliver det dit ansvar at sikre, at fabrikken producerer optimalt, i den ønskede kvalitet og til tiden i henhold til de lagte planer og de indgåede aftaler nu og i fremtiden. Du sørger for, vores bygninger, arealer og maskinpark er vedligeholdte og effektivt udnyttet.

Din succes afhænger i høj grad af dine ledelsesmæssige evner. Du skal stå i spidsen for et fagligt stærkt team, hvor fokus er på resultater, udvikling og samarbejde. Du bliver medlem af ODIN’s ledergruppe samt SU og arbejdsmiljøorganisationen.

Dine ansvarsområder og opgaver omfatter bl.a.:

  • ODIN’s samlede produktion og indkøb (mekanisk såvel som elektrisk) samt produktionsplanlægning, herunder personale, produktkvalitet, underleverandører og leveringsevne.
  • Budgetansvar for dit ansvarsområde, herunder for bemandingsbudget, uddannelsesbudget samt driftsomkostningsbudget.
  • Produktionsstamdata, herunder styklister, ruter og andre driftsdata. Både vedligehold og også udviklingen af procedurer og værktøjer til dette.
  • Fokuseret udvikling af vores produktionsapparat, maskiner, processer og forretningsområder.

Faglig stolthed, nysgerrighed og drive, hvor du

  • Går naturligt forrest med et stort engagement, er handlekraftig og er motiverende som leder
  • Kan udvikle en virksomhedskultur, som fremmer viljen til forandring samt morgendagens ODIN og maskinbyggere.
  • Kan tænke ud af boksen for at udvikle værktøjer, processer, medarbejdere og kollegaer.
  • Har erfaring inden for certificering, kunne være svejsecertificering, ISO 9000 eller tilsvarende.
  • Sikrer en meget høj standard inden for sikkerhed og kvalitet.
  • Har en systematisk tilgang til en serviceminded virksomhed – også i pressede situationer.
  • Er visionær, strategisk og har forretningsforståelse til at skabe den bedste økonomi og fremtid.

Hvad har du med i værktøjskassen?

Vi forventer, du har en relevant bred teknisk baggrund og uddannelse ideelt set en ingeniør eller maskinmesteruddannelse samt en dokumenteret lederuddannelse, min. fem års ledererfaring fra beslægtet job og gerne fra maskiner og anlæg. Det er en forudsætning, du behersker gængse it-værktøjer, og i særlig grad Office-pakken, CRM- og ERP-systemer. Dansk og engelsk beherskes i tale og skrift på forhandlingsniveau.

Vi alle er maskinbyggere – er du også det?

ODIN Engineering A/S er en innovativ teknisk virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling, produktion og servicering af specialmaskiner til industrien, – og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger og efterfølgende servicere disse. Vi er et samlet team af maskinbyggere.

Skab din egen drømmestilling

Du tilbydes et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnes ved en høj grad af faglighed med dygtige og engagerede kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Dine visioner, ideer og engagement vil være vigtige for ODIN Engineering A/S.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til os pr. mail: job@odin-engineering.dk. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til stillingen. For yderligere spørgsmål kan du kontakte Britta Hvalsø Olsen på +45 5855 0520.

Aktuelt

Når jobbet hos ODIN er det sidste normale

9. april 2024

For fire år siden var Michael Bøgeskov midt i livet som succesfuld indkøber hos ODIN Engineering. I dag er hans

Udvikling af industriens uddannelser

20. december 2023

ODIN Engineerings administrerende direktør, Mads S. Rasmussen, er blevet medlem af et uddannelsesudvalg i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Dette udvalg vejleder arbejdsgiverforeningens

ODIN Engineering har ansat ny Sales & Relation Manager

23. oktober 2023

ODIN Engineerings nye Sales & Relation Manager Lars Wittrup har siden foråret arbejdet med det, han beskriver som et ønskejob,

Christian hjælper vores smedelærlinge til topkarakterer

1. september 2023

”Det er sjovt at lære fra sig,” siger Christian Nielsen, som gennem de seneste ti år har hjulpet vores smedelærlinge

Specialmaskiner med komponenter af 3D print i metal

3. maj 2023

ODIN Engineering er en maskinfabrik med tradition for at finde løsninger, der endnu ikke findes. Som noget forholdsvist nyt tages

Philip vendte tilbage: Har det godt hos ODIN

24. marts 2023

Som udlært klejnsmed forlod Philip Nordkvist ODIN Engineering for at søge andre udfordringer. Et par år senere er han vendt