Finance Manager søges

Vil du arbejde med udvikling og kvalitetssikring af virksomhedens økonomiske nøgleprocesser og forretningsgange, – og vil du være en central spiller i forbindelse med udarbejdelse af rapportering og regnskabsaflæggelse? Så læs med her.

Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger

ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er med helt i front, når det gælder at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger samt specialmaskiner til industrien, og vi er stolte af vores løsninger.

Jobbet

Du kommer til at lede og arbejde tæt sammen med to engagerede kolleger i økonomifunktionen, hvor dine primære opgaver vil være:

  • Aflæggelse af måneds-, kvartals- og årsrapport til ledelsen
  • Controlling af projekter/igangværende arbejder
  • Budgettering og estimater
  • Driftsanalyser
  • Udvikle og sikre datakvaliteten fra alle fronter ind i ERP
  • At tage aktivt del i afdelingens opgaver og udvikling af denne

Du får ligeledes et tæt samarbejde med ledergruppen og projektledere i forhold til opgørelse af igangværende arbejder, opfølgning på interne kontroller og processer samt opbygning af et optimalt IT-setup mv.

Hvem er du, og hvad forventer vi

ODIN Engineering er en virksomhed, hvor alle interesserer sig for hele forretningen, og hvor man tager ansvar og hjælper hinanden. Det er derfor vigtigt, at du er aktiv og initiativrig, når det gælder om at søge og give sparring i organisationen, og du er reelt interesseret i at være del af et velfungerende team.

Vi forventer, du har erfaring fra projektorienteret fremstillingsvirksomhed med længerevarende igangværende arbejder, eller du har en baggrund som ledende revisor. Det vil være et stort plus, hvis du har flair/interesse for teknik, da det er omdrejningspunktet i virksomheden.

På uddannelsessiden har du en HD-R eller måske Cand. Merc.

Som person er du faglig dygtig, analytisk, systematisk, pligtopfyldende og samvittighedsfuld, ligesom du er robust og udstråler troværdighed og seriøsitet.

Det vil også være vigtigt, du besidder evnen til at arbejde selvstændigt og udvise initiativ og motivation.

Der lægges vægt på udadvendthed, overblik og en serviceorienteret indstilling til både arbejdsopgaver og kolleger.

Opgaverne kræver naturligvis, at du er analytisk og struktureret, men også at du arbejder effektivt og får noget fra hånden. Du er stærk på IT-siden, både når det gælder ERP systemet Dynamics NAV og Officepakken – specielt Excel på højt niveau. Det kan også være, du har indsigt i databaser og/eller BI-værktøjer, hvilket vil være en fordel, men ingen betingelse for jobbet.

ODIN Engineering A/S tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, der er kendetegnet ved en høj grad af faglighed, engagement og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode kolleger og udviklingsmuligheder. ODIN Engineering A/S har egen personaleforening.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til os pr. e-mail: bhol@odin-engineering.dk, mrk. Finance Manager. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til stillingen. For yderligere information kan EA & HR Manager Britta Hvalsø Olsen kontaktes på telefon 51 75 55 25.

Aktuelt

ODIN Engineerings testcenter: Der er ingen grænser for fantasien

27. maj 2021

Hos ODIN Engineering er vi den uundværlige samarbejdspartner for større industrivirksomheder, som har brug for helt unikke løsninger enten i

Atypisk virksomhedsleder og vildbasse fylder 50 år

15. maj 2021

Mads Strøjer Rasmussen er tredje-generations-ejer og direktør hos ODIN Engineering, der udvikler løsninger og specialmaskiner til industrivirksomheder. Han er en

Mød Gregers Stahrenberg: Specialmaskiner udvikles og bygges fra bunden

21. april 2021

Gregers Stahrenberg fremstiller unikke komponenter som eksempelvis stempler, aksler, fiksturer, værktøjer og reservedele til vores specialmaskiner. Den 56-årige industritekniker kom

Jacob Dilling-Hansen er tiltrådt som Sales and Relation Manager hos os

16. april 2021

Han er uddannet akademiøkonom fra Niels Brocks Handelsakademi (nu CBS) med vægt på sprog, udenrigshandel og marketing. Jacob Dilling-Hansen kommer

Slagelsevirksomhed kom helskindet gennem 2020

3. februar 2021

Der er igen travlt hos ODIN Engineering A/S i Slagelse, og alle medarbejdere er tilbage på arbejde. Men på en

Installation og service på specialmaskiner foregår virtuelt fra Slagelse til resten af verden

15. december 2020

ODIN Engineering går op i at yde hurtig og effektiv installation og service på de forretningskritiske specialmaskiner, som leveres til

Erfaren ejerleder og økonom i bestyrelsen hos ODIN Engineering

1. december 2020

Jan Helskov Hansen er nyt medlem af bestyrelsen hos os. Vi ser frem til at nyde godt af hans baggrund